Τρεις νέους λογαριασμούς επιχειρηματιών αποκάλυψε η έρευνα για τους ΤΟR-Μ1
Η κίνηση ύποπτων εμβασμάτων μέσα από τρεις λογαριασμούς επιχειρηματιών προκύπτει από τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από την Ελβετία στις εισαγγελικές αρχές της χώρας μας και αφορούν την υπόθεση της προμήθειας των αντιαεροπορικών ρωσικών πυραύλων ΤΟR-Μ1.
28
Η κίνηση ύποπτων εμβασμάτων μέσα από τρεις λογαριασμούς ενός Έλληνα και δύο αλλοδαπών επιχειρηματιών προκύπτει από τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από την Ελβετία στις εισαγγελικές αρχές της χώρας μας και αφορούν την υπόθεση της προμήθειας των αντιαεροπορικών ρωσικών πυραύλων ΤΟR-Μ1.
Τα επίμαχα στοιχεία αναμένεται να διαβιβαστούν στη Βουλή από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Π.Αθανασίου, ο οποίος είχε στείλει στο Κοινοβούλιο και μέρος του φακέλου της έρευνας για τα ΤΟR-Μ1 προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες κυβερνητικών στελεχών.
Ωστόσο, όπως αναφέρει Το Βήμα, νομικοί κύκλοι που γνωρίζουν τι ακριβώς αφορούν τα νέα στοιχεία τόνιζαν ότι από αυτά «δεν προκύπτει η εμπλοκή πρώην κυβερνητικών στελεχών επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που φέρουν την ευθύνη για την υπογραφή της σύμβασης των αντιαεροπορικών ΤΟR-Μ1».
Aπαντώντας σε ερώτηση για το «αν το ΠΑΣΟΚ προβληματίζεται για την χρονική στιγμή δημοσιοποίησης στοιχείων και αποστολής τους στην Βουλή, για τους πυραύλους TOR M1, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ πάντα προβληματίζεται για την χρονική αλληλουχία των γεγονότων», όταν, όπως ισχυρίσθηκε, «γνωρίζουμε, πως δυστυχώς ένα μέρος της Δικαιοσύνης επηρεάζεται και χειραγωγείται από την κυβέρνηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κοντά στην επιστροφή του στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
- Σοφές συμβουλές για να έχουμε θριαμβευτική επιτυχία στην εκπαίδευση του σκύλου μας
- Mια γενιά που δεν φοβάται να διακόψει κάθε επαφή – Το οικογενειακό δράμα των Μπέκαμ με τον γιο τους Μπρούκλιν οδηγεί σε συμπεράσματα
- ΑΑΔΕ: Τα νέα «όπλα» για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής – Πώς θα εντοπίζονται οι παραβάτες
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 25 Ιανουαρίου – Το ωράριο λειτουργίας
- Τι συμβαίνει με τον Γκριεζμάν στην Ατλέτικο – Γιατί θα μείνει εκτός δράσης
- Μαρία Κίτσου: Αποκαλύπτει ποιες ήταν οι αμοιβές της στις «Άγριες Μέλισσες»
- Κρήτη: «Δεν με αφήνουν να πάρω άδεια» – Μαρτυρία «κλειδί» στενού φίλου του 33χρονου αγνοούμενου γιατρού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/john-hernandez-i1TgEOhyH48-unsplash-315x220.jpg)




























![Χρυσή βίζα: Γιατί επενδύουν στην Αθήνα Ιρανοί και Τούρκοι [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_golden_world-1-315x220.jpg)



![Ελαιόλαδο: Νέο τοπίο αλλά με αβεβαιότητες – Πώς εξελίσσεται παραγωγή και τιμές [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ελαιολαδο-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442