Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο διεθνής επιθετικός της Βαλένθια, Νταβίντ Βίγια, αποτελεί μεταγραφικό στόχο των δύο «αιωνίων» του ισπανικού ποδοσφαίρου, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ ζητάει η Βαλένθια.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο διεθνής επιθετικός της Βαλένθια, Νταβίντ Βίγια, αποτελεί μεταγραφικό στόχο των δύο «αιωνίων» του ισπανικού ποδοσφαίρου, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.
Ο 27χρονος επιθετικός εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στο ματς της εθνικής Ισπανίας κόντρα στη Ρωσία, σκοράροντας τρείς φορές και τράβηξε τα βλέμματα των δύο ομάδων, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Χοσέ Λουίς Ταμάργκο.
Η περίπτωσή του, πάντως, μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η Βαλένθια, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή με τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ.
LIVE: Ιταλία – Ελλάδα. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ιταλία – Ελλάδα για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του World Cup. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σε μια κίνηση που προκαλεί «αίσθηση», προχωρά η Ρεάλ Μαδρίτης, καταθέτοντας, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρίστιαν Φλακ, το αστρονομικό ποσό των 165 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μίκαελ Ολίσε.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο μίλησε για την επικείμενη συνάντηση με με το ΝBA και αναφέρθηκε στις ιδέες που υπάρχουν σχετικά με τη δημιουργίας μιας κοινής λίγκας.