«Είμαστε οι καλύτεροι, πάμε για τον τελικό» λένε οι Ισπανοί
Η Ισπανία ήταν η τελευταία από τις 16 ομάδες του EURO 2008, που έφτασε στο...ορμητήριο όπου θα προετοιμάζεται έως τη λήξη των αγώνων της πρώτης φάσης της διοργάνωσης με Ρωσία, Σουηδία και Ελλάδα. «Εχουμε τον καλύτερο προπονητή και την κορυφαία ομάδα και θα είμαστε εδώ μέχρι τον τελικό» δήλωσε ο εκπρόσωπος των «φούριας ρόχας».
Η Ισπανία ήταν η τελευταία από τις 16 ομάδες του EURO 2008, που έφτασε σήμερα στο…ορμητήριο όπου θα προετοιμάζεται έως τη λήξη των αγώνων της πρώτης φάσης της διοργάνωσης με Ρωσία, Σουηδία και Ελλάδα.
Η αποστολή των «φούριας ρόχας» έφτασε στο ορεινό θέρετρο του Νόιστιφτ ιμ Στουμπαϊταλ, με τους Λουίς Αραγόνιες και τον αρχηγό της 23μελούς αποστολής, Ικερ Κασίγιας, να χαιρετίζουν με τον παραδοσιακό τρόπο τους εκατοντάδες υποστηρικτές τους που έσπευσαν να τους υποδεχτούν.
Παιδιά που κρατούσαν σημαίες τραγούδησαν ένα ισπανικό τραγούδι, ενώ ο εκπρόσωπος της ομάδας, Πέντρο Κορτές, τόνισε στους δημοσιογράφους: «Ελπίζουμε να μείνουμε εδώ για πολύ καιρό. Εχουμε τον καλύτερο προπονητή και την κορυφαία ομάδα και θα είμαστε εδώ μέχρι τον τελικό».
LIVE: Ιταλία – Ελλάδα. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ιταλία – Ελλάδα για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του World Cup. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σε μια κίνηση που προκαλεί «αίσθηση», προχωρά η Ρεάλ Μαδρίτης, καταθέτοντας, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρίστιαν Φλακ, το αστρονομικό ποσό των 165 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μίκαελ Ολίσε.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο μίλησε για την επικείμενη συνάντηση με με το ΝBA και αναφέρθηκε στις ιδέες που υπάρχουν σχετικά με τη δημιουργίας μιας κοινής λίγκας.