Ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης θα μείνει αξέχαστος στον Ακη Ζήκο. Θα είναι ο τελευταίος της καριέρας του καθώς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. «Ένα περίεργο συναίσθημα, με τα χαρακτηριστικά του ελληνικού πρωταθλήματος… ένα τέλος που δεν ξέρω αν θα είναι τελικά αυτή την Κυριακή ή αν θα έχει συνέχεια…» αναφέρει μεταξύ άλλων η δηλωσή του....
Ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης θα μείνει αξέχαστος στον Ακη Ζήκο. Θα είναι ο τελευταίος της καριέρας του καθώς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Το επίσημο αντίο του το είπε μέσω ανακοινωσή του στον επίσημο δικτυακό τόπο της «Ένωσης», της ομάδας που όπως λέει αγαπάει και θα συνεχίσει να βοηθάει.
H δήλωση του Ακη Ζήκου:
«H Κυριακή κρύβει για μένα ένα περίεργο συναίσθημα. Μια γεύση χαράς για όσα μέχρι σήμερα κατάφερα, έναν απολογισμό που με γεμίζει συναισθήματα, εικόνες, εμπειρίες και μια συγκίνηση που κλείνω ένα υπέροχο ταξίδι της ζωής μου με τη φανέλα της ομάδας που αγάπησα, μπροστά στον κόσμο που με τίμησε, με χειροκρότησε. Ένα περίεργο συναίσθημα, με τα χαρακτηριστικά του ελληνικού πρωταθλήματος… ένα τέλος που δεν ξέρω αν θα είναι τελικά αυτή την Κυριακή ή αν θα έχει συνέχεια… Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι από την πρώτη στιγμή με βοήθησαν να βρω τον ποδοσφαιρικό μου δρόμο, όλους όσοι με στήριξαν σε δύσκολες αποφάσεις, όλους όσοι με πίστεψαν, με τίμησαν, με χειροκρότησαν. Φεύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά πάντα θα είμαι κοντά στην ΑΕΚ, θα την παρακολουθώ, θα την βοηθώ και θα την στηρίζω».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.