Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Βελτίωση περιμένει ο Σεγκούρα, στον οποίο έδωσε ευχές ο Όγιος

Βελτίωση περιμένει ο Σεγκούρα, στον οποίο έδωσε ευχές ο Όγιος

Σε δύο σημεία στάθηκε ο Χοσέ Σεγκούρα μετά το νικηφόρο 2-0 επί του Ατρόμητου. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά πως στόχος του είναι η ομάδα να αποδίδει καλό πόδόσφαιρο και να το ευχαριστιέται ο κόσμος, αλλά σημείωσε πως περιμένει βελτίωση από τους παίκτες του.

89

Σε δύο σημεία στάθηκε ο Χοσέ Σεγκούρα μετά το νικηφόρο 2-0 επί του Ατρόμητου. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά πως στόχος του είναι η ομάδα να αποδίδει καλό πόδόσφαιρο και να το ευχαριστιέται ο κόσμος, αλλά σημείωσε πως περιμένει βελτίωση από τους παίκτες του.

«Σε κάποια σημεία του αγώνα παίξαμε καλά, σε κάποια άλλα είχαμε προβλήματα, όμως περιμένω κάποια στιγμή να έρθει η βελτίωση. Ο κόσμος μάς στηρίζει, μας βοηθάει κι η γνώμη του έχει αξία για μας. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο σημείο να έρχεται στο γήπεδο ο κόσμος και να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένο το κοινό. Όταν είναι 1-0 το σκορ, θέλει και 2-0 και 3-0. Θέλουμε συνεχή βελτίωση ώστε να ευχαριστιέται ο κόσμος» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σεγκούρα.

Ερωτηθείς για τις αμυντικογενείς αλλαγές που έκανε, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε:

«Σκέφτηκα ότι αυτός που θα μπει θα κάνει τις δουλειές που θέλω στο γήπεδο».

Τέλος, αναφορικά με το επόμενο ματς με τον Ηρακλή στο Κύπελλο, ανέφερε απλά πως ο Ολυμπιακός θα πάει για τη νίκη.

«Θα πάμε για να νικήσουμε, αυτό λέει η ιστορία του Ολυμπιακού».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γκιγιέρμο Ογιος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, σημειώνοντας πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο.

«Συγχαρητήρια για την απόδοση των παικτών μου. Παίξαμε σε καλό επίπεδο και είχαμε καλή απόδοση απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλή στην Ελλάδα, αλλά και από τις κορυφαίες στην Ευρώπη, παρά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι. Αξίζαμε κάτι παραπάνω στο ματς, τουλάχιστον τον ένα βαθμό και να μην δεχτούμε κάποιο τέρμα. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι με τους παίκτες την ερχόμενη εβδομάδα και θα δούμε τα λάθη μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σεγκούρα και καλή επιτυχία. Να κατακτήσει όσους τίτλους του αξίζουν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies