Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Τοροσίδη, έτοιμοι Λεντέσμα και Πατσατζόγλου
Έτοιμοι είναι οι Λεντέσμα, Πατσατζόγλου για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τοροσίδη. Ο διεθνής αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού ακολούθησε την Πέμπτη ξανά ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την Παρασκευή. Φερνάντεζ και Χάτζι οι πρώτοι στην... παρέλαση της προπονητολογίας.
Έτοιμοι είναι οι Λεντέσμα, Πατσατζόγλου για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τοροσίδη. Ο διεθνής αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού ακολούθησε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, και θα επανεξεταστεί την Παρασκευή.
Οι πιθανότητες να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες είναι μοιρασμένες, αν και οι εκτιμήσεις θέλουν τον 24χρονο παίκτη να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.
Κανονικά γυμνάστηκαν οι Πατσατζόγλου και Λεντέσμα, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του Σεγκούρα. Από εκεί και πέρα, ο Γκαλέτι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του, αν και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Λούα Λούα συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα θα μπει από την ερχόμενη Δευτέρα ο Ραούλ Μπράβο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.