Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Μίλησε ο Λουτσιάνο στο φινάλε, πήρε το «Χ» στο «Καυτανζόγλειο» ο Ατρόμητος

Μίλησε ο Λουτσιάνο στο φινάλε, πήρε το «Χ» στο «Καυτανζόγλειο» ο Ατρόμητος

Ο Λουτσιάνο με απευθείας χτύπημα φάουλ χάρισε στον Ατρόμητο την ισοπαλία 1-1 με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με εκπληκτικό γκολ του Φονσέκα στο 47. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 60 αποβλήθηκε ο Μαυρογενίδης και στο 82 ο Τρέχο, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

66

Ο Λουτσιάνο με απευθείας χτύπημα φάουλ χάρισε στον Ατρόμητο την ισοπαλία 1-1 με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με εκπληκτικό γκολ του Φονσέκα στο 47. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 60 αποβλήθηκε ο Μαυρογενίδης και στο 82 ο Τρέχο, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ηρακλής πήρε από την αρχή μια υπεροχή και έδειξε διάθεση για να πιέσει, χωρίς όμως να πετύχει κάτι ουσιαστικό. Μόνο στο 19 απείλησε την εστία του Μιχαηλίδη, όταν ο Μαυρογενίδης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Από τη δική του μεριά, ο Ατρόμητος έδειχνε να ενδιαφέρεται περισσότερο για την άμυνά του, παρά να δημιουργήσει επιθέσεις, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (37) θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Τσίγκα, αλλά ο Πάρντο έδιωξε σε κόρνερ.

Με το ξεκίνημα του β ημιχρόνου ο «Γηραιός» άνοιξε το σκορ με εκληκτικής ομορφιάς γκολ του Φονσέκα, ο οποίος από τα αριστερά επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό ήταν το καλό για την ομάδα του Πεντράθα Λαμίγια. Το κακό ήταν ότι στο 60 ο Μαυρογενίδης αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στη συνέχεια η ομάδα του Περιστερίου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή της και ανέβασε… στροφές, αλλά στο 64 στάθηκε άτυχη, καθώς η κεφαλιά του Κάστρο σε κόρνερ του Λουτσιάνο κατέληξε στο δοκάρι του Πάρντο. Και στο 82 ήταν η σειρά του Τρέχο να αντικρίσει τη 2η κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Την τελευταία λέξη στον αγώνα είπε ο Λουτσιάνο, ο οποίος στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ και, όπως… συνηθίζει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στον Ατρόμητο.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Κόκκινες: 60 Μαυρογενίδης (2η κίτρινη) – 82 Τρέχο (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Τρέχο, Κάστρο, Σκοπελίτης, Λουτσιάνο

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ανχελ Πεντράθα Λαμίγια): Πάρντο, Μαυρογενίδης, Μπρούνο Λέιτε, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Μαλαγκουένιο, Εντίνιο (23 Γκαρσία), Τσάβι, Γιάντσης (63 Παπαδόπουλος), Φονσέκα (88 Ιωαννίδης), Μάρκες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαηλίδης, Ιωάννου (52 Νικολόπουλος), Τρέχο, Ολιβέιρα, Σκοπελίτης, Κορακάκης, Κάστρο (81 Σίριο), Λουτσιάνο, Μαρίνος, Λε (52 Μερίνο), Τσίγκας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies