Μείωση 41% στα κέρδη της Time Warner το δ΄τρίμηνο του 2007
Μείωση 41% σημείωσαν στο τέταρτο τρίμηνο του 2007 τα κέρδη του μεγαλύτερου, παγκοσμίως, ομίλου ΜΜΕ, κυρίως λόγω των έκτακτων κερδών που είχε καταγράψει την αντίστοιχη περίοδο του 2006 από ευνοϊκές φορολογικές ρυθμίσεις και πώληση περιουσιακών στοιχείων.
Μείωση 41% σημείωσαν στο τέταρτο τρίμηνο του 2007 τα κέρδη του μεγαλύτερου, παγκοσμίως, ομίλου ΜΜΕ, κυρίως λόγω των έκτακτων κερδών που είχε καταγράψει την αντίστοιχη περίοδο του 2006 από ευνοϊκές φορολογικές ρυθμίσεις και πώληση περιουσιακών στοιχείων.
Τα κέρδη διαμορφώθηκαν σε 1,03 δισ. δολάρια ή 28 σεντς/μετοχή, έναντι 1,75 δισ. δολαρίων ή 44 σεντς/μετοχή το αντίστοιχο διάστημα του 2006.
Εάν εξαιρεθούν κάποια στοιχεία, τα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 17 σεντς/μετοχή, όπως προέβλεπαν οι αναλυτές σε σχετική δημοσκόπηση του Bloomberg.
Οι πωλήσεις διαμροφώθηκαν στα 12,6 δισ. δολάρια.
Παράλληλα, η Time Warner προέβλεψε πως η αύξηση της κερδοφορίας της, το 2008, μπορεί να ανέλθει έως και 9%.
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζέφρι Μπιουκς έχει αναλάβει να αναστρέψει την πτωτική πορεία που ακολουθεί η μετοχή της Time Warner, οι επιδόσεις της οποίας ήταν οι δέκατες χειρότερες στον δείκτη Standard & Poor’s 100.
Ορισμένοι επενδυτές καλούν μάλιστα τον Τζ.Μπιουκς να πουλήσει το εναπομείνον ποσοστό στη μονάδα καλωδιακών συστημάτων και να επιχειρήσει να πουλήσει τμήματα της America On Line.
Το τελευταίο 12μηνο η μετοχή της Time Warner έχει υποχωρήσει 29%. Την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη, έκλεισε με πτώση 44 σεντς στα 15,40 δολάρια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας