Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα κέρδη της France Telecom το 2007
Αύξηση 52% σημείωσαν τα κέρδη της France Telecom το 2007, καθώς η εταιρεία προσέλκυσε περισσότερους πελάτες στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας, προχώρησε σε απολύσεις στη σταθερή, ενώ επιβαρύνθηκε και με χαμηλότερη φορολογία.
Αύξηση 52% σημείωσαν τα κέρδη της France Telecom το 2007, καθώς η εταιρεία προσέλκυσε περισσότερους πελάτες στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας, προχώρησε σε απολύσεις στη σταθερή, ενώ επιβαρύνθηκε και με χαμηλότερη φορολογία.
Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 6,3 δισ. ευρώ, έναντι 5,32 δισ. ευρώ που προέβλεπαν οι αναλυτές, σύμφωνα με το Bloomberg.
Οι πωλήσεις της τρίτης μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εταιρείας τηλεπικοινωνιών αυξήθηκαν στα 53 δισ. ευρώ, από 51,7 δισ. ευρώ το 2006.
Η επέκταση στις αναδυόμενες αγορές ενίσχυσε τις πωλήσεις κατά 2,4%, καθώς προσέθεσε στην πελατειακή της βάση συνδρομητές από την Κίνα ως τη Ρουμανία.
Στις ανεπτυγμένες αγορές, όπως αυτή της Γαλλίας και της Βρετανίας, επέκτεινε τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους τομείς της διαδικτυακής τηλεόρασης και της ανταλλαγής μουσικών αρχείων, ώστε να αντισταθμίσει την επιβράδυνση της ζήτησης στην κινητή τηλεφωνία και την υποχώρηση των εσόδων στη σταθερή.
«Μπαίνουμε στο 2008 με ισχυρά θεμελιώδη» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Ντιντιέ Λομπάρ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την ικανότητα της εταιρείας να διατηρήσει τα ακαθάριστα λειτουργικά περιθώρια στα σημερινά επίπεδα.
Η εταιρεία θα διανείμει μέρισμα 1,30 ευρώ ανά μετοχή, έναντι 1,20 ευρώ που είχε αρχικά ανακοινώσει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας