Tα σενάρια για πρόταση της εθνικής Αυστρίας στον Ότο Ρεχάγκελ συνεχίζονται
Την πιθανότητα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αυστρίας ο Ότο Ρεχάγκελ εκφράστηκε για μία ακόμη φορά από ξένα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα γερμανικός δικτυακός τόπος αναφέρει ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα διαδεχθεί τον Γιόζεφ Χίκερσμπεργκερ μετά το Euro 2008.
Την πιθανότητα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αυστρίας ο Ότο Ρεχάγκελ εκφράστηκε για μία ακόμη φορά από ξένα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα γερμανικός δικτυακός τόπος αναφέρει ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα διαδεχθεί τον Γιόζεφ Χίκερσμπεργκερ μετά το Euro 2008.
Σύμφωνα με το ίδιο κείμενο, ο Γερμανός τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση και από τη Σάλτσμπουργκ.
Στο χθεσινό δημοσίευμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Βασιλιάς Ότο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα, αλλά το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και έχει αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο Γιόζεφ Χίκερσμπεργκερ έχει δηλώσει ότι αποχωρεί το καλοκαίρι από την Αυστρία, συνεπώς ο δρόμος για τον ερχομό του Ρεχάγκελ έχει ανοίξει. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φρίντριχ Στίκλερ, λέει ότι μιλάει με πολλούς προπονητές, μεταξύ αυτών και ο Ρεχάγκελ. Τις επαφές με τον Ότο επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής Αυστρίας, Αντρέας Χέρτσογκ, ο οποίος έχει συναντήσει ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα τον τεχνικό της Ελλάδας σε cafe της Βιέννης».
5.800 τα εισιτήρια του Euro 2008
Διακόσια εισιτήρια λιγότερα (σ.σ. 5.800 αντί 6.000) θα πάρει τελικά η ΕΠΟ από την UEFA για τους αγώνες της πρώτης φάσης του Euro 2008.
Ο λόγος για αυτή την αλλαγή είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να περικόψει εισιτήρια από όλες τις ομάδες, προκειμένου να υπάρχουν ορισμένες κενές σειρές για λόγους ασφαλείας. Παρόλα αυτά, ο τρόπος κατανομής των εισιτηρίων δεν άλλαξε, αφού τα 200 εισιτήρια που περικόπηκαν ήταν λίγα για να τον επηρεάσουν.
Μεταβαίνουν στο Τελ Αβίβ
Για το Τελ Αβίβ, όπου αύριο το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των ομοσπονδιών για τον καταρτισμό του προγράμματος των προκριματικών του Μουντιάλ 2010, θα αναχωρήσουν σήμερα το βράδυ οι Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιάννης Τοπαλίδης. Ο Ότο Ρεχάγκελ θα μεταβεί εκεί απευθείας από τη Γερμανία.
Με καθόλου καλό μάτι δεν έχει δει τις διαρροές από τα αποδυτήρια των Μιλγουόκι Μπακς ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος... έκραξε δημόσια την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.