Mε… αντιολισθητικά λάστιχα η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες, 1-0 τον ΟΦΗ
Ενα γκολ του Ζουέλα στο 61ο λεπτό, ήταν αρκετό για την Ξάνθη να ξεκολλήσει από τον βούρκο -που είχε προκαλέσει η βροχή- και να πάρει σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος πάλι έπεσε στο... Πηγάδι!
Ενα γκολ του Ζουέλα στο 61ο λεπτό, ήταν αρκετό για την Ξάνθη να ξεκολλήσει από τον βούρκο -που είχε προκαλέσει η βροχή- και να πάρει σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος πάλι έπεσε στο… Πηγάδι!
Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε κακό ποιοτικά ποδόσφαιρο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος -λόγω της δυνατής βροχής- προσφερόταν περισσότερο για αγώνα υδατοσφαίρισης. Οι ευκαιρίες των Ραντζίνσκι (2`) και Νουαφόρ (6`) ήταν απλά μια σταγόνα… στα Πηγάδια.
Στην επανάληψη, η Skoda ανέβασε… ταχύτητα και το… τιμόνι πήρε ο Φραντσίσκο Ζουέλα. Ενα γκολ του αμυντικού από την Ανγκόλα στο 61` -κι ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Ραντζίνσκι στο 56`- έβγαλε την Ξάνθη καθαρή από τις λάσπες του αγωνιστικού χώρου, χαρίζοντάς της τη νίκη για πρώτη φορά μετά της 22 Σεπτεμβρίου ή αν προτιμάτε μετά την 2η αγωνιστική!
Στο μεσοδιάστημα η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά είχε 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, εκ των οποίων οι 3 εντός έδρας!
Από την άλλη, συνεχίζεται ο κατήφορος του ΟΦΗ, ο οποίος είχε ευκαιρίες για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά υποχρεώθηκε στην 6η ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια και μπήκε σε περιπέτειες… Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παρέμεινε χωρίς νίκη για 8η συνεχόμενη αγωνιστική!
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.