Κατατίθεται στη Βουλή το νέο μισθολόγιο των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων
Την κατάθεση στη Βουλή νέου μισθολογίου για τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Β.Μεϊμαράκης ο οποίος γνωστοποίησε ότι στις αρχές του επόμενου χρόνου θα συζητηθεί το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ρυθμίζονται τρέχοντα ζητήματα.
Την κατάθεση νέου μισθολογίου για τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων στη Βουλή ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Β.Μεϊμαράκης ο οποίος γνωστοποίησε ότι στις αρχές του επόμενου χρόνου θα συζητηθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου, με το οποίο ρυθμίζονται διάφορα θέματα, όπως των ΕΠΟΠ, των ΟΒΑ, των ΕΦΥΕΣ, των αναπήρων πολέμου, των ανθυπασπιστών.
Παράλληλα, υποδεχόμενος το προεδρείο και τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, με σκοπό την ενημέρωσή των, ο κ. Μεϊμαράκης επισήμανε την ανάγκη ενός ευρύτερου διάλογου για τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Από την πλευρά του υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Πλακιωτάκης επισήμανε την ανάγκη μέγιστης συνεννόησης και συναίνεσης στα εθνικά θέματα, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι το ενδιαφέρον όλων μας επικεντρώνεται στην πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.
Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Θόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε την ενημέρωση ολοκληρωμένη και είπε ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί στη Βουλή. Ίδια εντύπωση προκάλεσε και στη Λιάνα Κανέλλη χαρακτηρίζοντας την ενημέρωση εξαιρετική και περιεκτική.
Στην ενημερωτική συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας