Κέρδη κατά 0,23% κατέγραψε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 5.226,62 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,53%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 539,95 εκατ. ευρώ.
93
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 5.226,62 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,53%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 539,95 εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινήθηκαν στην πλειονότητά τους σε θετική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο είχαν οι εξής: των Κατασκευών σε ποσοστό 2,65%, των Τροφίμων-ποτών κατά 1,93% και της Υγείας κατά 1,39%.
Τη μεγαλύτερη πτώση παρουσίασαν οι: του Εμπορίου κατά 0,23%, των Ταξιδιών-Αναψυχής σε ποσοστό 0,19% και των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κατά 0,03%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,55%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,77% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, έκλεισε με κέρδη σε ποσοστό 0,91%.
Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των εταιριών: Ρεβόιλ +10,36%, Τρία Αλφα (Π) +9,93% και Γενική Τράπεζα +9,87%.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν οι μετοχές των εταιριών: Κεραμεία Αλλατίνη – 8,06%, Μπουτάρης (Π) -7,87% και Everest -5,97%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 172 ενισχύθηκαν, 78 υποχώρησαν και 47 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442