Έμεινε πρώτη στη Serie B παρά την ήττα της από την Μπρέσια η Γιουβέντους
Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα της Serie B γνώρισε το Σάββατο η Γιουβέντους, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Μπρέσια με 3-1. Ο Σεραφίνι έκανε άνω κάτω την άμυνα της «Κυρίας» και πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν. Στο 1-1 έμεινε η Νάπολι με τη Ρίμινι.
Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα της Serie B γνώρισε το Σάββατο η Γιουβέντους, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Μπρέσια με 3-1.
Ο Σεραφίνι έκανε άνω κάτω την άμυνα της «Κυρίας» και πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με πολύ ωραίο γκολ του Σεραφίνι, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έφερε με φάουλ το ματς στα ίσα.
Στο 26ο λεπτό, ο Σεραφίνι ξανάδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Σέρσε Κόσμι μετά από πάσα του Χάμσικ. Τα προβλήματα της Γιουβέντους στην άμυνα ήταν εμφανή για άλλο ένα παιχνίδι και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο σκόρερ των δύο τερμάτων των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζεμπινά και έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν.
Στην επανάληψη, η «Γιούβε» πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά οι προσπάθειές της δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Μπρέσια μάλιστα ήταν ιδιαιτέρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, με τον Σεραφίνι να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στους Μπουμσόνγκ και Ζεμπινά.
Παρά την ήττα της, η «Κυρία» συνεχίζει να είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Serie B με 49 βαθμούς, καθώς η διώκτριά της, Νάπολι, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το δώρο της Γιουβέντους, μένοντας στο 1-1 με τη Ρίμινι.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.