Ο Ολυμπιακός δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη ρεβάνς του Κυπέλλου
Την πρόθεσή της ότι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει εισιτήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas OnLine που θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη, γνωστοποίησε με επιστολή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Την πρόθεσή της ότι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει εισιτήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas OnLine που θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη, γνωστοποίησε με επιστολή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η επιστολή αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και παρά το ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ΤΑΠ δεν έχει στείλει αίτημα για παραλαβή εισιτηρίων, επιθυμεί να ενημερώσει και την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και όλους τους φιλάθλους ότι δεν προτίθεται να διαθέσει εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.
» Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεπής στην απόφασή της, θα πράξει και σε αυτή την περίπτωση όπως έπραξε καθ όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο και δεν θα διαθέσει εισιτήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως άλλωστε δεν αιτήθηκε και δεν έλαβε και η ίδια εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα.
» Είναι αυτονόητο ότι κάθε φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μόνο, έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ριβάλντο που πέρασε κι από τη χώρα μας. έκλεισε 54 χρόνια ζωής και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του με τους δικούς του ανθρώπους.