Η Βίσλα Κρακοβίας θα είναι η αντίπαλος του Ηρακλή στο Κύπελλο UEFA. Η πολωνική ομάδα έχει προπονητή τον Νταν Πετρέσκου, ενώ το βασικό της όπλο είναι η άμυνα, η οποία είναι μακράν καλύτερη στην Πολωνία. Σημαντικό ρόλο παίζει και η θερμή υποστήριξη τον φιλάθλων της, που δυσκολεύουν το έργο του αντιπάλου.
Η Βίσλα Κρακοβίας θα είναι η αντίπαλος του Ηρακλή στο Κύπελλο UEFA. Η πολωνική ομάδα έχει προπονητή τον Νταν Πετρέσκου, ενώ το βασικό της όπλο είναι η άμυνα, η οποία είναι μακράν καλύτερη στην Πολωνία.
Σημαντικό ρόλο παίζει και η θερμή υποστήριξη τον φιλάθλων της, που δυσκολεύουν το έργο του αντιπάλου.
Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήρθε τη δεκαετία του/70 όταν πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα τη σεζόν 2005-06, o Παναθηναϊκός στέρησε από την Βίσλα το δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.
Η ομάδα του τριφυλλιού αν και είχε χάσει με 3-1 από την πολωνική ομάδα εκτός έδρας, κατάφερε να πάρει την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας με 4-1 στην παράταση, εξασφαλίζοντας παράλληλα την συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Από την πλευρά της, η Βίσλα πήρε την πρόκριση για το Κύπελλο UEFA, αλλά αποκλείστηκε από την πορτογαλική Γκιμαράες στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, αφού έχασε τόσο στο παιχνίδι εντός (0-1) όσο και σε αυτό εκτός (3-1) έδρας.
Η Βίσλα έχει έχει στεφθεί 11 φορές Πρωταθλήτρια Πολωνίας, έχει κατακτήσει 4 Κύπελλα Πολωνίας, 1 League Cup και 1 Super Cup Πολωνίας.
Το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο 23χρονος επιθετικός Πάβελ Μπρόζεκ, ενώ οι παίκτες του Γηραιού θα κλειθούν να αντιμετωπίσουν έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων, τον πρών επιθετικό του Ολυμπιακού, Μάρτσιν Κούζμπα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, όπου ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.