Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κόλλησαν στο χιόνι και στο 0-0 Νίκη Βόλου και ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου

Κόλλησαν στο χιόνι και στο 0-0 Νίκη Βόλου και ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου

«Λευκή» ισοπαλία σε... λευκό φόντο για τη Νίκη Βόλου και την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Αμφίβολη ήταν η διεξαγωγή του ματς. Τραυματίστηκε ο Σέζαρ. Την Τετάρτη: Εθνικός Αστέρας-Αγροτικός Αστέρας (14:45), Λάρισα-Ακράτητος (17:00).

66

«Λευκή» ισοπαλία σε… λευκό φόντο για τη Νίκη Βόλου και την ΑΕΚ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι, η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Χωρίς τον Σέζαρ ξεκίνησε η ΑΕΚ το β ημίχρονο, καθώς ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στο πόδι και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Η εναρξη του αγώνα καθυστέρησε για περίπου 15 λεπτά προκειμένου να καθαριστούν από το χιόνι οι γραμμές που οριοθετούν τον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, η διεξαγωγή του ήταν αμφίβολη καθώς το Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι καλλυμένο με χιόνια. Για τον ίδιο λόγω είχε αναβληθεί και την προηγούμενη φορά η αναμέτρηση.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

9. Νίκη Βόλου – ΑΕΚ 0-0 (ρεβάνς 22 Φεβρουαρίου)

10. Ολυμπιακός – Ξάνθη 1-1 (Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, 16:00)

11. Εθνικός Αστέρας – Αγροτικός Αστέρας 1-1 (Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, 17:00)

12. Λάρισα – Ακράτητος 1-0 (Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, 17:00)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

(Α αγώνες 21-22 Μαρτίου – Ρεβάνς 11-12 Απριλίου 2006)

Νικητής 9 – Νικητής 11

Νικητής 10 – Νικητής 12

Νίκη Βόλου – ΑΕΚ 0-0

Ο διαιτητής Πολατιάν περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δώσει το «πράσινο φως» και ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά, αφού στην πρώτη επιθεώρηση του χιονισμένου αγωνιστικού χώρου (δύο ώρες πριν την έναρξη) δεν πήρε κάποια απόφαση.

Η κατάσταση του γηπέδου επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και το θέαμα ήταν φτωχό.

Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Βενγλίνσκι όμως το γκολ δεν ήρθε για την «Ενωση» που στο 42 έχασε τον Ζούλιο Σέζαρ λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη χειρότερο από πλευράς θεάματος. Η Νίκη λειτούργησε άριστα αμυντικά και προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα του Σαϊτιώτη στις αντεπιθέσεις και έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 80, όταν ο Ζιάκας δεν πρόλαβε να «βρει» τη μπάλα μετά την παράλληλη μπαλιά του Παυλίδη.

Ωστόσο, οι παίκτες του Μύρωνα Σηφάκη έμοιαζαν απόλυτα ευχαριστημένοι με τη «λευκή» ισοπαλία, η οποία διατηρήθηκε έως το τέλος του παιχνιδιού.

Η ΑΕΚ – που είδε και τον Πλιάτσικα να αποχωρεί τραυματίας – για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο κύπελλο δεν μπόρεσε να νικήσει ομάδα μικρότερης κατηγορίας (προηγήθηκαν οι δύο ισοπαλίες με τον Εθνικό).

Θα προσπαθήσει να τα καταφέρει στη ρεβάνς της 22ης Φεβρουαρίου, ενώ όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός Αστέρας (1-1 το πρώτο ματς στην Καισαριανή).

Διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)

Κίτρινες: Πλιάτσικας, Μόρας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δινόπουλος, Αβραμίδης, Μπαλάφας, Ρουμελιώτης, Τζωρμπατζάκης, Μαρκομιχάλης, Παυλίδης, Κουτσογιάννης, Ζιάκας (85 Λιολίδης), Σαϊτιώτης, Στεφάνοφ (55 Τσάνγκαρης)

ΑΕΚ: Χιώτης, Μόρας, Δέλλας, Πλιάτσικας (77 Κυριακίδης), Γεωργέας, Τσάνκο (70 Ιβιτς), Έμερσον, Ζούλιο Σέζαρ (42 Σοάρες), Βενγκλίνσκι, Καπετάνος, Τζιωρτζόπουλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Έξαλλη η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν με τη διαιτησία

Έξω φρενών η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν, Χέιλ Καλχούν, με την διαιτησία. Εξαπέλυσε βολές κατά της EuroLeague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024