Αγγελίδης, Κωστακόπουλος και Χούντα, Κίτσου νικητές στο Star Beach Volley Festival
Το δίδυμο των Κώστα Αγγελίδη και Νίκου Κωστακόπουλου κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά των ανδρών του Star Beach Volleyball Festival. Η Μαριάνα Χούντα και η Πόλα Κίτσου κατέκτησαν τον τίτλο στις γυναίκες.Οι πρωταθλητές σε παίδες, κορασίδες.
66
Το δίδυμο των Κώστα Αγγελίδη και Νίκου Κωστακόπουλου κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά των ανδρών του Star Beach Volleyball Festival, που ολοκληρώθηκε στην παραλία Ραχών.
Το Νο 3 του ταμπλό επικράτησε στον τελικό των Γιώργου Κνάπεκ / Παναγιώτη Μούρτζιου (Νο 1) με 2-1 (21-19, 19-21, 15-9).
Χωρίς να αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους τους, η Μαριάνα Χούντα και η Πόλα Κίτσου κατέκτησαν τον τίτλο στις γυναίκες αφού επικράτησαν στον τελικό των Άγκι Μπάμπουλη και Ίγκριντ Μουρζάκου με 2-0 σετ (24-22, 21-17).
Οι Γιαμούρης / Ρουμελιωτάκης (παίδες) και οι Ματιάδη / Νιάρχου (κορασίδες) κέρδισαν το πρωτάθλημα Ελλάδας
Οι ομάδες των Γιαμούρη / Ρουμελιωτάκη και Ματιάδη / Νιάρχου αναδείχθηκαν πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδας στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων αντίστοιχα, μετά την ολοκλήρωση των τελικών του πανελληνίου πρωταθλήματος INFOTE JUNIORS 2005 που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία Κάτω Σαμικού στα Κρέστενα Ηλείας.
Στον τελικό των παίδων, οι Γιαμούρης / Ρουμελιωτάκης επικράτησαν των Τσουβαλάκη / Χριστιανάκη με 2-0 (21-09, 21-16) και κάνοντας το απόλυτο σε όσα τουρνουά συμμετείχαν, κατέκτησαν τον τίτλο.
Στις κορασίδες, Ματιάδη / Νιάρχου αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας, κερδίζοντας στον τελικό τις Κουτροπούλου / Χασιώτη με 2-0 (21-05, 21-13).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442