Ανεπίτρεπτη και νομικά κολάσιμη η παρέμβαση της ΑΕΚ, λέει ο Ακράτητος
«Ανεπίτρεπτη και νομικά κολάσιμη» χαρακτηρίζει ο Ακράτητος την παρέμβαση της ΑΕΚ στα εσωτερικά ζητήματά του. «Η συμμετοχή μέλους στο ΔΣ της κάθε ΠΑΕ ή στην ΕΠΑΕ δε συνδέεται με την κατοχή μετοχών της οποιασδήποτε ΠΑΕ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.
«Ανεπίτρεπτη και νομικά κολάσιμη» χαρακτηρίζει ο Ακράτητος την παρέμβαση της ΑΕΚ στα εσωτερικά ζητήματά του.
Ειδικότερα, η ΠΑΕ των Ανω Λιοσίων σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
«Θεωρούμε ανεπίτρεπτη την παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα εσωτερικά θέματα της εταιρίας μας και νομικά κολάσιμη.
» Υπενθυμίζουμε στον εμπαθή και αδαή συντάκτη της ανακοίνωσης και στον ηθικό αυτουργό, ότι η συμμετοχή μέλους στο ΔΣ της κάθε ΠΑΕ ή στην ΕΠΑΕ δε συνδέεται με την κατοχή μετοχών της οποιασδήποτε ΠΑΕ.
» Ελπίζουμε ότι παρόμοια φαινόμενα που θίγουν το κύρος μιας μεγάλης ομάδας σαν την ΑΕΚ, δε θα εμφανισθούν ξανά».
Εν τω μεταξύ, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητούνται εξηγήσεις των σχέσων της «πράσινης» ΠΑΕ με τον επικεφαλής της ΠΑΕ Ηρακλής και πρώην πρόεδρο του Ακράτητου, Δημήτρη Χούλη.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.
O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.