Οι Κλίπερς ανέτρεψαν τα προγνωστικά και βγήκαν νικητές από το ντέρμπι του Λος Αντζελες. Οι Κλίπερς νίκησαν εκτός έδρας τους Λέικερς με 110-101, παρά την υπερπροσπάθεια του Κόμπι Μπράιαντ με 41 πόντους.
Οι Κλίπερς ανέτρεψαν τα προγνωστικά και βγήκαν νικητές από το ντέρμπι του Λος Αντζελες. Οι Κλίπερς νίκησαν εκτός έδρας τους Λέικερς με 110-101, παρά την υπερπροσπάθεια του Κόμπι Μπράιαντ με 41 πόντους. Από τη νικήτρια ομάδα ο Κόρι Μάγκατ σημείωσε 30 πόντους, ενώ ο Ελτον Μπραντ τελείωσε το ματς με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ.
Στο Σαν Αντόνιο, νίκη για τους Σπερς κόντρα στους Νετς με 90-74. Καλύτερος από τα «σπιρούνια» ο Τιμ Ντάνκαν με 19 πόντους και οκτώ ριμπάουντ, βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Ντέβιν Μπράουν με 22 πόντους. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε σε μία ακόμα αναμέτρηση ο Βινς Κάρτερ με 53 πόντους.
Στο Σακραμέντο, νίκη για τους Κινγκς κόντρα στους Γκριζλς με 85-82. Ο Μπίμπι πέτυχε 26 πόντους, ακολούθησε με 19 ο Στογιάκοβιτς, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Κάρντιναλ ξεχώρισε με 15 πόντους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του