Με άδειες εξέδρες θα υποδεχθεί στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας, καθώς η επιτροπή εφέσεων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν έκανε δεκτή την έφεση των «ερυθρόλευκων».
Με άδειες εξέδρες θα υποδεχθεί στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α εθνικής.
Η επιτροπή εφέσεων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό της έδρας για 1+1 αγωνιστικές και συνεπώς η ομάδα του Μπάγεβιτς θα υποδεχθεί χωρίς φιλάθλους την ΑΕΚ.
Η επιτροπή εφέσεων, πάντως, «εξαφάνισε» το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που είχε επιβάλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ύστερα από τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι στην Κρήτη ενάντια στον Εργοτέλη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του