Ο Ζήσης Βρύζας οδηγεί την προσπάθεια της Θέλτα για να επιστρέψει στην primera division του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο Έλληνας διεθνής φορ σημείωσε το νικητήριο γκολ στην εκτός έδρας νίκη (2-1) κόντρα στην Ουέλβα και έστειλε την ομάδα του στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Ο Ζήσης Βρύζας οδηγεί την προσπάθεια της Θέλτα για να επιστρέψει στην primera division του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο Έλληνας διεθνής φορ σημείωσε το νικητήριο γκολ στην εκτός έδρας νίκη (2-1) κόντρα στην Ουέλβα και έστειλε την ομάδα του στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της seguda division.
Ο Βρύζας μπήκε σαν αλλαγή στο 65ο λεπτό και στο 82 χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Βίγκο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του