Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή, δηλώνει ο Ομπράντοβιτς

Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή, δηλώνει ο Ομπράντοβιτς

Ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή της ομάδας τους στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ δηλώνουν οι προπονητές Παναθηναϊκού και Αρη, Ζ.Ομπράντοβιτς και Τσαρλς Μπάρτον. «Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή» εκτίμησε ο κόουτς των «πρασίνων».

31

Ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή της ομάδας τους στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Ηράκλειο, δηλώνουν οι προπονητές Παναθηναϊκού και Αρη, Ζ.Ομπράντοβιτς και Τσαρλς Μπάρτον στην κοινή συνέντευξη Τύπου.

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε ομάδα με μεγάλη παράδοση και ιστορία όπως ο Αρης. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι και να δοθεί η δυνατότητα στους φίλους του αθλήματος που θα παρακολουθήσουν το ματς, είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση, να διασκεδάσουν» δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στην ερώτηση για το πού θα κριθεί η νίκη απάντησε ότι «ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός. Το κίνητρο είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή».

«Για τον Αρη ξέρω πως θα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που βρίσκεται στον τελικό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια. Περιμένουμε με ενθουσιασμό το αυριανό ματς» τόνισε από την πλευρά του ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» Τσαρλς Μπάρτον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ματς θα κριθεί «στα ριμπάουντ, στην άμυνα και το ποιος θα βάλει τους περισσότερους πόντους» και δήλωσε πως κατά την άποψή του «δεν υπάρχει φαβορί σε τέτοια παιχνίδια. Είναι ένας τελικός. Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Περισσότερο αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι για τον κόσμο, τα ΜΜΕ. Δεν υπάρχει φαβορί σε τέτοια ματς. Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς σκέφτεσαι μέσα στον αγώνα και το πώς προετοιμάζεις τον εαυτό σου».

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε και ο αρχηγός του Αρη, Ράιαν Στακ, ο οποίος ανέφερε ότι «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Πρόκειται για μεγάλη πρόκληση για μας. Έχουμε προετοιμαστεί ωστόσο, σκληρά».

Το γεγονός ότι τυγχάνει αρχηγός «είναι ωραίο! Όμως δεν το σκέφτομαι ως επιπλέον κίνητρο. Θα παίξω όσο μπορώ καλύτερα, όπως σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος που για τρίτη χρονιά παίζω σε τελικό» κατέληξε ο Στακ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies