Τη διαγραφή του Σπυρόπουλου από τους πίνακες διαιτησίας ζητά ο ΠΑΟΚ
Τη διαγραφή του Σπυρόπουλου από τους πίνακες διαιτησίας ζητά με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η «ασπρόμαυρη» διοίκηση με ανακοίνωσή της ζητά την παραδειγματική τιμωρία του «άρχοντας» του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή, που βρήκε την ομάδα της ηττημένη.
Τη διαγραφή του Σπυρόπουλου από τους πίνακες διαιτησίας ζητά με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η «ασπρόμαυρη» διοίκηση με ανακοίνωσή της ζητά την παραδειγματική τιμωρία του «άρχοντα» του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή, που βρήκε την ομάδα της ηττημένη και παραπονούμενη.
Απευθυνόμενη, λοιπόν, η ΠΑΕ ΠΑΕΟΚ προς την ΕΠΟ και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αναφέρει τα ακόλουθα:
«Κύριοι, Αν θέλετε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει βήματα προόδου, θα πρέπει να θωρακίσετε τη λειτουργία του και να ενισχύσετε την αξιοπιστία του.
» Διαιτησίες όπως αυτή του κ. Σπυρόπουλου, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα Ηρακλής – ΠΑΟΚ, αγνοώντας προκλητικά καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδος μας, που το είδε όλη η Ελλάδα εκτός από αυτόν, πρέπει να σταματήσουν.
» Πρέπει επιτέλους να τολμήσετε και να επιχειρήσετε την κάθαρση στο χώρο της Διαιτησίας βάζοντας το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο.
» Με την παρούσα ζητούμε και αξιώνουμε την παραδειγματική τιμωρία του κ. Σπυρόπουλου, καθώς και τη διαγραφή του από τους πίνακες διαιτητών της Α Εθνικής Κατηγορίας».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του