Σε 15μηνη φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Κλέιτον Στάνλεϊ
Σε 15 μηνών φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελιοδικείο ο Αμερικανός βολεϊμπολίστας Κλέιτον Στάνλεϊ, με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης.
Σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον 27χρονο αθλητή της ολυμπιακής ομάδας βόλεϊ των ΗΠΑ Κλέιτον Στάνλεϊ.
Ο αθλητής αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, λόγω εξύβρισης, αντίστασης κατά της αρχής και απλής σωματικής βλάβης, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας στη διάρκεια λογομαχίας χτύπησε την έγκυο Βασιλική Παπαγιάννη, αλλά και έναν αστυνομικό που έσπευσε στο Μοναστηράκι όπου συνέβη το περιστατικό.
Ο Αμερικανός υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε το επίμαχο βράδυ και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε για τις κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης σε βάρος του αστυνομικού και της αντίστασης κατά της αρχής καθώς η βασική μάρτυρας κατηγορίας κ. Παπαγιάννη δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την δίωξη του, αφού ο αθλητής ζήτησε συγγνώμη για τις ενέργειές του.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.