Στo τελικό της σφαιροβολίας η Παπαγεωργίoυ, στα προημιτελικά των 200μ. η Καϊδαντζή
Η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου μετείχε στο Β προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας και με βολή στα 68.58μ έπιασε το όριο (68.50) που την οδηγεί στον στον τελικό της σφυροβολίας ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη. Στα προημιτελικά των 200μ. η Καϊδαντζή.
Η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου μετείχε στο Β προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας και με βολή στα 68.58μ έπιασε το όριο (68.50) που την οδηγεί στον στον τελικό της σφυροβολίας ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη.
«Ήταν όλα πολύ όμορφα. Στην πρώτη μου προσπάθεια δεν τα πήγα καλά. Έπαιζα μπροστά στο ελληνικό κοινό και ήμουν επηρεασμένη από το άγχος. Ευτυχώς αυτοσυγκεντρώθηκα, έκλεισα τα αυτιά μου» και έφτασα στην πρόκριση. Θα τα δώσω όλα στον τελικό» είπε.
Στο ίδιο γκρουπ μετείχε και η Στέλλα Παπαδοπούλου η οποία με 61.61μ κατετάγη 231η στο γκρουπ και 40ή στο σύνολο.
Aντίθετα η Ευδοκία Τσάμογλου δεν κατάφερε να προκριθεί αφού κατετάγη 19η με 62.76μ, μένοντας μακριά από το ατομικό της ρεκόρ (68.12μ και 66.64μ φετινό).
Νικήτρια του γκρουπ η Κινέζα Γιουάν Γκου με 71.65μ, επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το προηγούμενο ανήκε στην Πολωνέζα Καμίλα Σκολιμόφσκα με 71.16μ από τις 29 Σεπτεμβρίου 2000 στο Σίδνεϊ.
Η Όλγα Καϊδαντζή, στην 6η προκριματική σειρά των 200 μέτρων γυναικών, κατετάγη τρίτη σημειώνοντας χρόνο 23.11 και προκρίθηκε στα προημιτελικά που γίνονται απόψε. Πρώτη στην σειρά τερμάτισε η Τζαμαϊκανή Αλεν Μπέϊλι με χρόνο 22.73.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.