Αναζητεί το «θαύμα» στο Ισραήλ ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ
Να πετύχει το θαύμα θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19:00, Supersport) στο Ισραήλ. Αυτό που φάνταζε δύσκολο με την ήττα του με 2-1 στην Τούμπα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έγινε πολύ πιο δύσκολο μετά την απόφαση της UEFA δώσει τη νίκη με 3-0 στους Ισραηλινούς.
Να πετύχει το θαύμα θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19:00, Supersport) στο γήπεδο «Μπλούμφιλντ» στο Ισραήλ.
Αυτό που φάνταζε δύσκολο με τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα, όπου ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε με 2-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, έγινε πολύ πιο δύσκολο μετά την απόφαση της UEFA να κατακυρώσει τον αγώνα στον ισραηλινό σύλλογο με 3-0, επειδή οι Θεσσαλονικείς χρησιμοποίησαν τον Λιάση Λουκά, παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.
Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά, προκειμένου να προκριθούν στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Αγγελος Αναστασιάδης «πονοκεφαλιάζει» για τη συμμετοχή του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος αισθάνθηκε στην προπόνηση της Κυριακής σύσπαση τετρακέφαλου και αποχώρησε από την προπόνηση.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Εμπενίζερ Χάγκαν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα, μετά το τροχαίο της περασμένης Τρίτης. Στην αποστολή συμπεριλήφθη και ο τραυματίας Θέονγκοντ Αμαφούλε, ο οποίος όμως απλά θα προπονείται με τους συμπαίκτες του.
Το πρόγραμμα των επαναληπτικών αναμετρήσεων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα) έχει ως εξής:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.