Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
weather-icon 13o
Πρεμιέρα με νίκη για την Ζυγούρη στα 63κ. πάλης

Πρεμιέρα με νίκη για την Ζυγούρη στα 63κ. πάλης

Την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα έκανε η Σταυρούλα Ζυγούρη στα 63κ. πάλης, καθώς επιβλήθηκε της Γερμανίδας αντιπαλής της με 4-1. Εντυπωσιακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και από άνετη νίκη, πέτυχε και η Φανή Ψαθά, με πτώση επί της Τυνήσιας, Λουατί. Ηττήθηκε η Βρυώνη.

26

Την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα έκανε η Σταυρούλα Ζυγούρη στα 63κ. πάλης, καθώς επιβλήθηκε της Γερμανίδας αντιπαλής της με 4-1. Η αθλήτρια του Ατλαντα Καλλιθέας, μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε 4-1 της γερμανίδας Στέφανι Γκρος και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της.

«Σημαντικό το καλό ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους και γι` αυτό το λόγο μένουμε προσγειωμένοι», είπε η Σταυρούλα Ζυγούρη αμέσως μετά τον αγώνα με την Γκρος.

Εντυπωσιακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και από άνετη νίκη, πέτυχε και η Φανή Ψαθά, στον πρώτο της αγώνα για την κατηγορία των 48 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά πάλης γυναικών (3ος όμιλος), το οποίο ξεκίνησε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο των Ανω Λιοσίων.

Η 28χρονη αθλήτρια, επικράτησε με πτώση της Τυνήσιας Φαντχίλα Λουατί, σε 4 λεπτά 19 δευτερόλεπτα και ενώ σε εκείνη τη χρονική στιγμή βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 5-0.

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι έκανα ένα τέτοιο ξεκίνημα. Μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν με απασχολούν τα φαβορί στον όμιλό μου, απλά να παλεύω σωστά σε κάθε αγώνα», είπε η Ψαθά.

Στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου, η Ουκρανή Ίρινα Μέλνικ νίκησε 11-0 της Λίντιγια Καραμτσάκοβα από το Τατζικιστάν, σε λιγότερο από ενάμιση λεπτό.

Τέλος παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, η Μαρία Λουίζα Βρυώνη, δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σβιτλάνα Σαγιένκο από την Ουκρανία. Η 22χρονη αθλήτρια, στον πρώτο της αγώνα για την κατηγορία των 72 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά πάλης γυναικών (2ος όμιλος), ηττήθηκε με πτώση από την 2η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, σε 4 λεπτά 9 δευτερόλεπτα και ενώ το σκορ ήταν 7-1 για τη Σαγιένκο.

«Δεν ήμουν καλή σε θέματα τακτικής και αυτοσυγκέντρωσης. Είναι η πρώτη μου μεγάλη διοργάνωση. Πιστεύω ότι μπορώ να πάω πολύ καλύτερα και ευελπιστώ σε μια καλύτερη συνέχεια για αισθάνομαι καλά και η ψυχολογία μου είναι ανεβασμένη», είπε η Βρυώνη, η οποία στο πρώτο τρίλεπτο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
Cookies