Στα χέρια της ομάδας του Ντέμη Νικολαΐδη πέρασε και επισήμως την Παρασκευή η ΑΕΚ. Νέος πρόεδρος της «Ένωσης» θα είναι -έως την 1η Αυγούστου- ο δικηγόρος Ανδρέας Δημητρέλος, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.
Στα χέρια της ομάδας του Ντέμη Νικολαΐδη πέρασε και επισήμως την Παρασκευή η ΑΕΚ. Νέος πρόεδρος της «Ένωσης» θα είναι ο δικηγόρος Ανδρέας Δημητρέλος, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.
Στο νέο μεταβατικό Δ.Σ. της Ένωσης, το πρώτο της εποχής Ντέμη Νικολαΐδη, μετέχουν ακόμη οι Κούλης Νικόλαος, Κανελλόπουλος Τάκης-Παναγιώτης, Λιβανός Κοσμάς-Αλέξιος, Μεταξάς Λουκάς, Νοτιάς Νικόλαος, Παππάς Πέτρος, Θανόπουλος Αναστάσιος, Ασλανίδης Ευάγγελος, Αγγελόπουλος Αθανάσιος, Μπέρκοβιτς Γεώργιος, Σουλτάνογλου Γεώργιος, Ανδρεαδάκης Στυλιανός, Πετράκης Χρήστος και Καραγιάννης Ιωάννης.
Το νέο Δ.Σ. αναμένεται να παραμείνει σε ισχύ ως την 1η Αυγούστου, οπότε λήγει και τυπικά το συμβόλαιο του Ντέμη Νικολαΐδη με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ.
Εν τω μεταξύ, η νέα διοίκηση της ΑΕΚ εξέπληξε, ορίζοντας τον Σέρβο παίκτη της «Ένωσης» Ίλια Ίβιτς, τεχνικό διευθυντή και μάνατζερ της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Ανετη και ωραία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Μπέτις με δυο γκολ του Ραφίνια και ένα του Κανσέλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το 2-1. Μεγάλες στιγμές στο αντίο του Λεβαντόφσκι