Παρελθόν ο Τζάκσον από τους Λέικερς λόγω απώλειας τίτλου
Ο Φιλ Τζάκσον ανακοίνωσε το Σάββατο την παραίτησή του από τον πάγκο των Λος Αντζελες Λεικερς, τρεις ημέρες μετά την απώλεια του φετινού τίτλου στο ΝΒΑ από τους Ντριτρόιτ Πίστονς. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι του έχει προσφερθεί να εργαστεί σε άλλη θέση.
Ο Φιλ Τζάκσον ανακοίνωσε το Σάββατο την παραίτησή του από τον πάγκο των Λος Αντζελες Λεικερς, τρεις ημέρες μετά την απώλεια του φετινού τίτλου στο ΝΒΑ από τους Ντριτρόιτ Πίστονς.
Ο 58χρονος Τζάκσον είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του ΝΒΑ, αφού στην καριέρα του έχει κατακτήσει έξι τίτλους με τους Σικάγο Μπουλς και τρεις με τους Λέικερς.
Το πενταετούς διάρκειας συμβόλαιο, αξίας 30 εκατομμυρίων διλαρίων που είχε με τους Λέικερς λήγει στο τέλος του μήνα, ενώ ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι του έχει προσφερθεί να εργαστεί σε άλλη θέση.
Το ρεκόρ που έχει στο ΝΒΑ (832 νίκες και 316 ήττες) μαζί με τους εννέα τίτλους, τον κατατάσσουν μαζί με τον θρυλικό Ρεντ Αουερμπακ των Μποστον Σέλτικς, ως τους πιο επιτυχημένους προπονητές στο ΝΒΑ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.