Ο επιχειρηματίας Βασιληάς ενδιαφέρεται για τις μετοχές της ΑΕΚ-Συνεχίζει ο Ντέμης
Το ενδιαφέρον του να αγοράσει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε με έγγραφό του ο μεγαλοεπιχειρηματίας, Λουκάς Βασιληάς. Φημολογία και για τρίτο ισχυρό οικονομικό παράγοντα. Σημεία επαφής του Νικολαΐδη με τους ποδοσφαιριστές.
Το ενδιαφέρον του να αγοράσει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε με έγγραφό του ο μεγαλοεπιχειρηματίας, Λουκάς Βασιληάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε η «ΕΡΑ Σπορ», είναι έτοιμος να συζητήσει και για τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές. Η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Έντονη είναι η φημολογία ότι και τρίτος ισχυρός οικονομικός παράγοντας είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στο προγραμματισμένο για την Τρίτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.
Φαίνεται ότι η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 44 έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών.
Από την πλευρά του Ντέμη Νικολαΐδη, ο 31χρονος διεθνής ξεκίνησε δεύτερο κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές χωρίς όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φαίνεται όμως ότι έχει πάρει θετική απάντηση από τους περισσότερους παίκτες .
Εφόσον μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος και αν όλα πάνε καλά, θα εμφανιστεί στο Διοκητικό Συμβούλιο έτοιμος να αγοράσει το 38% των μετοχών και να εξοφλήσει το χρέος προς τη FIFA.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με άνεση 3-0 τη Ναντ στο Παρκ Ντε Πρενς και αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τη Λανς, φουλάροντας για ακόμα μία κούπα
Νίκες για Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Ατρόμητο (4-0), ισοπαλία στο ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά (1-1) - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.