Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Έκλεισε το «πράσινο» βιβλίο ο Νικοπολίδης-Δεν μένω στον Παναθηναϊκό, λέει

Έκλεισε το «πράσινο» βιβλίο ο Νικοπολίδης-Δεν μένω στον Παναθηναϊκό, λέει

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνω στον Παναθηναϊκό» ξεκαθάρισε την Τρίτη ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ. Θα είναι παρών στη φιέστα για το πρωτάθλημα. Χάνει τα εναπομείναντα ματς ο Ολισαντέμπε. Ευχαριστήριο του Δήμου Ν. Σμύρνης στην ΠΑΕ.

66

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνω στον Παναθηναϊκό» ξεκαθάρισε την Τρίτη ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ.

Απέφυγε πάντως να απαντήσει εάν υπαρχει περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρω την επόμενη ομάδα μου, για να ηρεμήσω έως το Ευρωπαϊκό της Πορτογαλίας. Νομίζω πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στον Παναθηναϊκό» είπε χαρακτηριστικά ο 32χρονος τερματοφύλακας.

Υποστήριξε με αρκετό νόημα ότι απουσία από τον τελικό Κυπέλλου για προσωπικούς λόγους («όποιος ασχολείται με αυτά καταλαβαίνει») και συμπλήρωσε:

«Χάρηκα που η ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο απέναντι στο μεγάλο αντίπαλό της. Ήταν μια ευχάριστη στιγμή για όλους μας»

Δεν θέλησε επίσης να επεκταθεί στον παραγκωνισμό του από την «πράσινη» ενδεκάδα: «Το μόνο που θα μπορούσα είναι να συζητήσω με τη διοίκηση και τον προπονητή για αυτό που συμβαίνει. Αλλά αυτό δεν έγινε».

Εφόσον όμως ο Παναθηναϊκός στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής, θα είναι παρών στη φιέστα:

«Είναι ένα τρόπαιο για το οποίο δούλεψα πολύ και θα πάω ακόμη και αν είμαι εκτός 18αδας».

Χάνει τα εναπομείναντα ματς ο Ολισαντέμπε

Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του είχε την Τρίτη ο Γιτζάκ Σουμ και φρόντισε για μια ακόμη φορά να τους προσανατολίσει στη σωστή κατεύθυνση, δηλαδή στο ματς της Κυριακής με την Προοδευτική.

Τους ζήτησε την απόλυτη αφοσίωση τους στο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Βέβαια οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν καλά ότι ο δρόμος για το νταμπλ, περνά από το γήπεδο της Νίκαιας και ξέρουν τις δυσκολίες που θα έχει το παιχνίδι.

Στον αγωνιστικό τομέα, χαλαρά προπονήθηκαν οι Παπαδόπουλος, Γκούμας, Κώτσιος, Μάριτς και Ολισαντέμπε.

Ο τελευταίος, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μπορέσει να παίξει μέχρι το τέλος της περιόδου, στα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν, αφού έχει πρόβλημα με το γόνατό του.

Από την άλλη, ο Μικαέλσεν έκανε υπέρηχο, που έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα θλάσης, αλλά ένα απλό τράβηγμα και είναι πιθανό να καταφέρει να αγωνιστεί την Κυριακή εναντίον της Προοδευτικής, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

* Ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία την ευχαριστεί «για τη συνεργασία της στην ομαλή διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου».

Ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης συνεχάρη την ΠΑΕ και για την άψογη στάση των φιλάθλων της τόσο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο, όσο και κατά την αποχώρησή τους από αυτό.

Ο Γιώργος Κουτελάκης, με την επιστολή του, έστειλε τις θερμότερες ευχαριστίες του στην ΠΑΕ για τη συμβολή της και στην άψογη εικόνα της πόλης της Νέας Σμύρνης, μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies