Παρόντες Κωνσταντίνου, Μικάελσεν-Ερωτηματικό με Σανμαρτεάν στον Παναθηναϊκό
Την αυλαία του Κυπέλλου έχει πλέον «ανοίξει» για τον Παναθηναϊκό, που «κλείνει» μέχρι το Σάββατο το κεφάλαιο «πρωτάθλημα», αφού προηγείται ο τελικός του Κυπέλλου. Παρόντες Κωνσταντίνου, Μικάελσεν, ερωτηματικό με Σανμαρτεάν. Ικανοποίηση για Παπαδόπουλο.
Την αυλαία του Κυπέλλου έχει πλέον «ανοίξει» για τον Παναθηναϊκό, που «κλείνει» μέχρι το Σάββατο το κεφάλαιο «πρωτάθλημα», αφού προηγείται ο τελικός του Κυπέλλου.
Οι πράσινοι τυπικά και ουσιαστικά, «έκλεισαν» με τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους, τους αγώνες στο γήπεδο της Λεωφόρου, όπου οι παίκτες του Ιτζάκ Σουμ τερμάτισαν αήττητοι στο γήπεδο τους εφέτος, έχοντας σε 15 παιχνίδια 14 νίκες και μόνο μια ισοπαλία, αυτή με τον Ολυμπιακό στις 18 Απριλίου.
Τώρα πια για τον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο, την κατάκτηση του οποίου ζήτησαν επίμονα οι οπαδοί του την Κυριακή από τους παίκτες, αλλά επεσήμανε στις δηλώσεις του και ο τεχνικός της ομάδας, ο Ιτζάκ Σουμ.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά προπόνηση έκαναν μόνον όσοι δεν έπαιξαν εναντίον του Ακράτητου, ενώ οι υπόλοιποι είχαν ρεπό.
Ουσιαστικά δηλαδή, η προετοιμασία του ΠΑΟ για τον τελικό Κυπέλλου θα ξεκινήσει από την Τρίτη, που ο Σουμ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ή τουλάχιστον όσους δεν είναι τραυματίες.
Μέσα σε αυτούς και ο Αντώνης Νικοπολίδης, που έχει πρόβλημα με τους προσαγωγούς του και που για δύο ή και τρεις μέρες τουλάχιστον δεν θα ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας.
Όσο για το μέγα ερωτηματικό των «πρασίνων, το Λουτσιάν Σανμαρτεάν, αυτός ήταν καλύτερα τη Δευτέρα μετά την τροφική δηλητηρίαση η οποία τον κράτησε εκτός του αγώνα με τον Ακράτητο.
Εξέτισαν τις ποινές τους ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και ο Γιαν Μικαέλσεν που είχαν τιμωρηθεί με μια αγωνιστική και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους το Σάββατο.
Ο μόνος που εξακολουθεί να παραμένει τιμωρημένος είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος.
«Φλέβα χρυσού» ο Παπαδόπουλος
«Φλέβα χρυσού», όπως αποδεικνύουν και οι αριθμοί, «χτύπησε» το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαδόπουλου.
Οι «πράσινοι», απέκτησαν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή (έχει γεννηθεί στις 20/9/1981), από την αγγλική Μπέρνλι.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, είναι ποντιακής καταγωγής, έχει γεννηθεί στην Τασκένδη και στο πρόσωπό του ο Παναθηναϊκός εφέτος έχει βρει τον ιδανικό «εκτελεστή» που ζητούσε.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, στα 24, από τα 28 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί εφέτος, έλλειψε μόνο σε τέσσερις αγώνες λόγω τραυματισμού (τραυματίστηκε στον αγώνα με την Οσέρ στη Γαλλία) πέτυχε 17 γκόλ και βρίσκεται μία θέση κάτω από τον Ζιοβάνι του Ολυμπιακού, που έχει 19 τέρματα.
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων στον τελικό του Κυπέλλου που της αναλογούν, δικαίωμα αγοράς θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 3Ε, 3Α και 10Β και τα μέλη της Ticket club με μπόνους 20 και άνω.
Στις παραπάνω κατηγορίες θα διατίθενται από ένα εισιτήριο, σύμφωνα με τη διανομή που προκύπτει από την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. Οι έχοντες το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι και την Τετάρτη 5 Μαΐου.
Να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα πάρει 3.750 εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου, όσα και ο Ολυμπιακός.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου θα περιμένουν το φινάλε της σεζόν για ν’ αποφασίσουν την παραμονή ή όχι του Άγγλου τεχνικού
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
LIVE: Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ για την 4η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ Sports 2.
Live Streaming: ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε μέσω Live Streaming στις 19:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο για τον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup.