Πρόκριση για Λέικερς στην επόμενη φάση των πλέι οφ του NBA
Διά... χειρός Κόμπι Μπράιαντ η πρόκριση των Λέικερς στην επόμενη φάση των πλέι οφ στο ΝΒΑ. Με 31 πόντους, έξι ριμπάουντ και δέκα ασίστ, ο Μπράιαντ οδήγησε την ομάδα του Λος Αντζελες στη νίκη με 97-78 επί των Ρόκετς.
Διά… χειρός Κόμπι Μπράιαντ η πρόκριση των Λέικερς στην επόμενη φάση των πλέι οφ στο ΝΒΑ. Με 31 πόντους, έξι ριμπάουντ και δέκα ασίστ, ο Μπράιαντ οδήγησε την ομάδα του Λος Αντζελες στη νίκη με 97-78 επί των Ρόκετς.
Ο Μπράαιαντ είχε μεταβεί για τρεις μέρες στο Κολοράντο εκεί όπου εκδικάζεται η υπόθεση του για σεξουαλική παρενόχληση.
«Νύσταζα πολύ τόσο στο ματς όσο και στη διαδρομή από το Κολοράντο στο Λος Αντζελες. Δεν ήθελα όμως να κοιμηθώ. Ήθελα να είμαι σε υπερένταση για να παίξω καλύτερα» δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα και την τελική επικράτηση των Λέικερς κόντρα στο Χιούστον με συνολικό σκορ 4-1 στις νίκες.
Πολύ καλοί επίσης από την πλευρά των νικητών ήταν ο Καρλ Μαλόουν με 18 πόντους εννέα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ ο Σακίλ Ο΄Νιλ είχε 12 πόντους, εννέα ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τέσσερα κοψίματα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Αστέρας ξύπνησε μετά το γκολ του Παναιτωλικού και πέτυχε νίκη-σωτηρίας. Έχασε ευκαιρίες είχε και δοκάρι, ενώ στο 89’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Ρόσα! Ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Το απόγευμα της Τετάρτης (22/4) οι «μπλε» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό που άντεξε για μκρό διάστημα στον πάγκο της Τσέλσι