Καλύτερος έκτος παίκτης στο ΝΒΑ για τη σεζόν 2003-2004 ο Αντόν Τζέιμισον
Ο Αντόν Τζέιμισον των Ντάλας Μάβερικς αναδείχθηκε καλύτερος έκτος παίκτης στο ΝΒΑ για τη σεζόν 2003-2004, αποτελώντας την πιο αξιόπιστη λύση από τον πάγκο σε όλο το πρωτάθλημα. Ο φόργουορντ των Μαβς είχε μέσο όρο 14,8 πόντους και 6,3 ριμπάουντ.
Ο Αντόν Τζέιμισον των Ντάλας Μάβερικς αναδείχθηκε καλύτερος έκτος παίκτης στο ΝΒΑ για τη σεζόν 2003-2004, αποτελώντας την πιο αξιόπιστη λύση από τον πάγκο σε όλο το πρωτάθλημα.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο φόργουορντ των Μαβς είχε μέσο όρο 14,8 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,01 κλεψίματα ανά αγώνα, ενώ έπαιξε και στα 82 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.
Ο πρώην παίκτης των Ουόριορς κατέλαβε επίσης την τρίτη θέση στην κατηγορία με τους πιο εύστοχους στα σουτ εντός πεδιάς, με ποσοστό ευστοχίας 53,5%.
Ο Τζέιμισον έλαβε 338 ψήφους από την επιτροπή που συγκροτούν αθλητικοί συντάκτες και τηλεσχολιαστές από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Αλ Χάρινγκτον των Ιντιάνα Πέισερς με 275 ψήφους και στην τρίτη ο Αργεντινός Μανού Τζινόμπιλι των Σαν Αντόνιο Σπερς με 244 ψήφους.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι για την 34η αγωνιστική Premier League.
Ο Αστέρας ξύπνησε μετά το γκολ του Παναιτωλικού και πέτυχε νίκη-σωτηρίας. Έχασε ευκαιρίες είχε και δοκάρι, ενώ στο 89’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Ρόσα! Ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.