Συναρπαστική πρεμιέρα στο test event του τριάθλου στη Βουλιαγμένη
Η ώρα της δοκιμαστικής διοργάνωσης ενός από τα πλέον συναρπαστικά Ολυμπιακά αθλήματα έφθασε. Το Σάββατο στις 10:00 π.μ. στη Βουλιαγμένη οι κορυφαίοι τριαθλητές και τριαθλήτριες στον κόσμο θα συναγωνισθούν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου της ITU.
Η ώρα της δοκιμαστικής διοργάνωσης ενός από τα πλέον συναρπαστικά Ολυμπιακά αθλήματα έφθασε. Το Σάββατο στις 10:00 π.μ. στη Βουλιαγμένη οι κορυφαίοι τριαθλητές και τριαθλήτριες στον κόσμο θα συναγωνισθούν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου της ITU, το οποίο αποτελεί κριτήριο για την παγκόσμια κατάταξη του αγωνίσματος.
Έναν χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, η ελίτ των αθλητών καλείται να περάσει τη δοκιμασία που αποτελείται από 1.500 μέτρα κολύμβησης, 40 χιλιόμετρα ποδηλασίας και 10 χιλιόμετρα τρεξίματος.
Ο αγώνας ξεκινάει αύριο στις 10:00 με τις γυναίκες. Στις 14:30 είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση για τους άνδρες. Συνολικά, μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών, θα πάρουν μέρος 56 γυναίκες και 73 άνδρες. Η προετοιμασία των τριαθλητών ολοκληρώθηκε σήμερα με την κολύμβηση.
Νωρίτερα είχαν κάνει κομμάτια της διαδρομής στη ποδηλασία και στο τρέξιμο, ενώ το μεσημέρι έγινε και η κλήρωση για να οριστικοποιηθεί η σειρά με την οποία θα πέσουν, το Σάββατο, από την πλωτή εξέδρα στη θάλασσα για το κολύμπι. Οι δέκα πρώτοι της παγκόσμιας κατάταξης παίρνουν τις καλύτερες θέσεις στην εκκίνηση που, όπως σε κάθε αγώνα τριάθλου, είναι ιδιαίτερα σημαντική όσο και εντυπωσιακή.
* Αύριο Σάββατο από τις 08:00 τίθενται σε ισχύ οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης. Μετά τις 08:00 η πρόσβαση στο Κέντρο Τύπου, αλλά και στο Ολυμπιακό Κέντρο θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα γίνεται μόνο μέσω παράλληλων δρόμων. Στο Ολυμπιακό Κέντρο (στην παραλία της Ωκεανίδας) όπου θα γίνει η εκκίνηση, αλλά και ο τερματισμός των αθλητών και αθλητριών, δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων. Αντίθετα ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα στην ποδηλασία και το τρέξιμο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ριβάλντο που πέρασε κι από τη χώρα μας. έκλεισε 54 χρόνια ζωής και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του με τους δικούς του ανθρώπους.