Ραντεβού σε τέσσερις μήνες για τον Κυργιάκο με την αγωνιστική δράση
Χωρίς κανένα πρόβλημα, κύλησε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Σωτήρης Κυργιάκος, από τον ορθοπεδικό και πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρη Μήτσου. Ο διεθνής άσσος θα επιστρέψει το 2004. Σανμαρτεάν και Μπασινάς έτοιμοι εν όψει Ηρακλή...
Χωρίς κανένα πρόβλημα, κύλησε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Σωτήρης Κυργιάκος, από τον ορθοπεδικό και πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρη Μήτσου.
Ο διεθνής άσος που τραυματίστηκε στον προχθεσινό αγώνα με τη Ρέιντζερς για το Τσάμπιονς Λιγκ, χειρουργήθηκε στο γόνατο και ο κ. Μήτσου επανέλαβε ότι το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται στους τέσσερις μήνες. Αρα, ο Κυργιάκος δεν πρόκειται να ξαναπαίξει μπάλα το 2003.
Στο μεταξύ, η αποστολή των «πράσινων» αναχωρεί το Σάββατο αύριο για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ηρακλή στην πιο δυνατή αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α εθνικής.
Ο Ιτζάκ Σουμ μπορεί να υπολογίζει στον Λουτσιάν Σανμαρτεάν και κατά 99% στον Αγγελο Μπασινά, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Αντώνης Νικοπολίδης, όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα προτιμηθεί έναντι του Κώστα Χαλκιά.
Ο Ισραηλινός τεχνικός ανησυχεί, επίσης, για την κατάσταση του Σίλβιο Μάριτς, καθώς ο Κροάτης έχει μία κάκωση στον αγκώνα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Πάντως, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ριβάλντο που πέρασε κι από τη χώρα μας. έκλεισε 54 χρόνια ζωής και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του με τους δικούς του ανθρώπους.