Νέα μέτρια εμφάνιση από τον Ηρακλή, προκρίθηκε η Χαλκηδόνα
Ο Ηρακλής δεν ικανοποίησε ούτε κόντρα στην αδύναμη Θύελλα Πατρών, παρ όλα αυτά επικράτησε με 2-1 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. «Εισιτήριο» πήρε η Χαλκηδόνα αν και ηττήθηκε 1-0 από τον Εθνικό Αστέρα.
Αν και αιφνιδιάστηκε στο 15ο λεπτό, όταν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, ο Ηρακλής επικράτησε τελικά της Θύελλας Πατρών με 2-1 στο γήπεδο της Πολίχνης (σ.σ. η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών) και πήρε… μικρό προβάδισμα όσον αφορά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει στην Πάτρα στις 8 Οκτωβρίου.
Μόλις στο 15ο λεπτό, το αχαϊκό συγκρότημα κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Κελπέκη, όταν ο Κωνσταντινίδης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1).
Το γκολ αυτό… αφύπνισε τον «γηραιό», ο οποίος δώδεκα λεπτά αργότερα (27) έφτασε στην ισοφάριση, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Μίετσελ (στην ανατροπή του Παντελή Καπετάνου). Ο τελευταίος, στο 45 με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, επαναφέροντας την τάξη στον αγώνα.
Σε έναν αγώνα, που παρά τις αλλαγές που επιχείρησε ο Γκέραρντ κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου (Μαχλάς, Κουχάρσκι), ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο ακόμη τέρμα γεγονός που διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον εν όψει του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα.
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το φετινό Κύπελλο, ο Εθνικός Αστέρας. Η ομάδα της Καισαριανής, στο δεύτερο αγώνα για τη β φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικράτησε 1-0 της Χαλκηδόνας, ωστόσο δεν κατάφερε να «καπαρώσει› το εισιτήριο για την 16άδα, λόγω του 2-0 από τη συνάντηση της Νεάπολης.
Ο Εθνικός Αστέρας άρχισε να ελπίζει στην πρόκριση στο 61ο λεπτό, οπότε του δόθηκε η ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πέναλτι που κέρδισε ο Κακιούζης από τον Κοζανίδη. Ο Ταξιάρχης που κλήθηκε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών ήταν εύστοχος, όμως μέχρι εκεί…
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα ώστε να πάνε το ματς στην παράταση, που όμως δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα η ομάδα του Παράσχου να εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ριβάλντο που πέρασε κι από τη χώρα μας. έκλεισε 54 χρόνια ζωής και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του με τους δικούς του ανθρώπους.