Σε έγγραφη απολογία κάλεσε τον Λάμπρο Χούτο η ΠΑΕ Ολυμπιακός
Δύσκολες ώρες για τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απειθαρχία που επέδειξε στον αγώνα του Ανοέτα με τη Σοσιεδάδ. Ο νεαρός επιθετικός έχει προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να παραδώσει εγγράφως την απολογία του.
Ένα από τα πιο κρίσιμα 48ωρα της καριέρας του περνάει από τη Δευτέρα ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απειθαρχία που επέδειξε στον αγώνα του Ανοέτα με τη Σοσιεδάδ. Ο νεαρός επιθετικός έχει προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να παραδώσει εγγράφως την απολογία του.
Αυτή τη φορά οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Χούτος δεν θα τη γλιτώσει με μια απλή επίπληξη, καθώς η κίνηση της ΠΑΕ να ζητήσει εγγράφως την απολογία του, αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να υπάρξει κάποια συζήτηση πριν από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, είναι ενδεικτική των προθέσεων της διοίκησης των πρωταθλητών.
Ο διεθνής σέντερ φορ τελεί ήδη υπό αναστολή τιμωρίας και αυτή τη φορά αναμένεται να του επιβληθεί υψηλό πρόστιμο ή ακόμα και διακοπή συμβολαίου. Γεγονός είναι πάντως ότι η συμπεριφορά του Χούτου δείχνει να έχει φέρει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στα όρια τους και η απόφαση να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα το Δεκέμβριο ή στο τέλος της σεζόν μοιάζει ειλημμένη.
Το τελευταίο στη μακρά σειρά των παραπτωμάτων του Χούτου σημειώθηκε στον αγώνα του Ανοέτα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Champions League. Ήταν κάπου στο 65ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Προτάσοφ ετοιμαζόταν να περάσει το Χούτο στη θέση του Τζιοβάνι.
Ο Ουκρανός τεχνικός θέλησε να δώσει τις τελευταίες οδηγίες στον παίκτη πριν την είσοδό του, όμως αυτός τον αγνόησε επιδεικτικά και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του χωρίς να τον ακούσει. Το γεγονός φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο τόσο από τον Προτάσοφ όσο και από τη διοίκηση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ριβάλντο που πέρασε κι από τη χώρα μας. έκλεισε 54 χρόνια ζωής και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του με τους δικούς του ανθρώπους.