Με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά γεμάτοι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, οι παίκτες και ο προπονητής της Λα Κορούνια, έφτασαν στην Αθήνα, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Τετάρτη (21:45) στο «Απ.Νικολαΐδης» για την πρεμιέρα του Champions League.
Με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά γεμάτοι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, οι παίκτες και ο προπονητής της Κορούνια, έφτασαν το μεσημέρι στην Αθήνα, εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει (21.45) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την πρώτη ημέρα του Champions League.
Στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους, ο Ισπανός τεχνικός, Χαβιέ Ιρουρέτα έκανε ειδική μνεία στον κόσμο της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας την Αθήνα «καυτή έδρα», ενώ δεν έκρυψε ότι η ομάδα του θα στηριχθεί στην πολύ καλή άμυνα που διαθέτει.
Όπως επεσήμανε ο έμπειρος προπονητής, η Κορούνια έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για την πριμέρα ντιβιζιόν-όπου είναι πρωτοπόρος με τρεις νίκες-, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει και την προτίμηση του για το σκορ: «Το καλύτερο θα είναι να κερδίσουμε 1-0».
Παράλληλα, ο Ιρουρέτα τόνισε το γεγονός ότι δεν έχει χάσει ποτέ στην Αθήνα και εξέφρασε την ελπίδα να συνεχίσει αυτήν την παράδοση.
Δηλώσεις έκανε και ο Αλμπέρτο Λούκε, ο οποίος άφησε στην… άκρη τα διπλωματικά λόγια και είπε ότι η Κορούνια ήρθε στην Αθήνα για την νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις ικανότητες του Βασίλη Τσιάρτα, τον οποίο όπως ανέφερε, θυμάται από την καριέρα του στην ομάδα της Σεβίλης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ριβάλντο που πέρασε κι από τη χώρα μας. έκλεισε 54 χρόνια ζωής και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του με τους δικούς του ανθρώπους.