Νέο πρόβλημα για τον Όλεγκ Προτάσοφ που βλέπει την επίθεσή του να αποδυναμώνεται. Την ώρα που ο Κούζμπα εγχειρίζοταν στην Γαλλία, ο Λάμπρος Χούτος αισθάνονταν ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε εκτός αποστολής Ολυμπιακού για το ματς με την Προοδευτική.
Νέο πρόβλημα για τον Όλεγκ Προτάσοφ που βλέπει την επίθεσή του να αποδυναμώνεται. Την ώρα που ο Κούζμπα εγχειρίζοταν στην Γαλλία, ο Λάμπρος Χούτος αισθάνονταν ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε εκτός αποστολής Ολυμπιακού για το ματς με την Προοδευτική.
Οι αρχικές εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό και αν επαληθευτούν, ο Χούτος θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ισπανία, την Δευτέρα.
Όσο για τον Πολωνό υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση από τον Γάλλο γιατρό Σαντουντό, προκειμένου να του γίνει καθαρισμός.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που θα επιστρέψει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα ακολουθήσει θεραπεία για δέκα μέρες.
Τέλος δύο συνεργάτες του προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Φατίχ Τερίμ θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο της Νίκαιας προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Προοδευτική.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ριβάλντο που πέρασε κι από τη χώρα μας. έκλεισε 54 χρόνια ζωής και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του με τους δικούς του ανθρώπους.