Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε την Τετάρτη ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στους ανθρώπους του Ηρακλή σχετικά με τη συνέχιση της καριέρας του στην ομάδα του «γηραιού». Ο διεθνής σέντερ έχει προτάσεις τόσο από τον Αρη όσο και από τη Σκίπερ Μπολόνια.
Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε την Τετάρτη ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στους ανθρώπους του Ηρακλή σχετικά με τη συνέχιση της καριέρας του στην ομάδα του «γηραιού». Ο διεθνής σέντερ έχει προτάσεις τόσο από τον Αρη όσο και από τη Σκίπερ Μπολόνια, ενώ την περίπτωση της απόκτησής του φέρεται να εξετάζει και ο Ολυμπιακός.
Έτσι, η αισιοδοξία που διακατείχε τους ανθρώπους του Ηρακλή το βράδυ της Δευτέρας για τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, δεν συνοδεύτηκε από το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν, ενώ άκαρπες απέβησαν και οι προσπάθειες του προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Κακιούση.
Στη νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ο Σχορτσιανίτης δήλωσε οριστικά ότι δεν επιθυμεί να προσφέρει από εδώ και στο εξής τις υπηρεσίες του στον Ηρακλή.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.