Ο Αν.Κιλιγκαρίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο στο νέο Ολυμπιακό Κέντρο Κωπηλασίας και Κανόε του Σχινιά. Ο πρωταθλητής μας τερμάτισε πρώτος στον τελικό του μονοθέσιου κανό στα 1.000μ., με 3:51,44, στην προολυμπιακή δοκιμαστική διοργάνωση.
Ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης έγινε και ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο στο νέο Ολυμπιακό Κέντρο Κωπηλασίας και Κανόε του Σχινιά.
Ο πρωταθλητής μας τερμάτισε στην πρώτη θέση στον τελικό του μονοθέσιου κανό στα 1.000μ., στον Διεθνή Αγώνα κανόε καγιάκ σπριντ που διεξάγεται στο Σχοινιά και αποτελεί την προολυμπιακή δοκιμαστική διοργάνωση.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και νοιώθω ικανοποίηση για αυτή την επιτυχία» ήταν τα πρώτα λόγια του Κιλιγκαρίδη, ο οποίος σημείωσε χρόνο 3:51,44.
Δεύτερος τερμάτισε ο Αυστραλός Μάρτιν Μαρτίνοφ με 3:53,75 και ακολούθησε ο Γάλλος Ματιέ Γκουμπέλ με 3:54,47.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.