Κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας μου με τον Πανιώνιο, δηλώνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, με αφορμή όσα γράφονται για πιθανή μεταγραφή του στον Πανιώνιο, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται για τον ίδιο κανένα τέτοιο θέμα και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και με αφορμή όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για πιθανή μεταγραφή του στον Πανιώνιο ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται για τον ίδιο κανένα τέτοιο θέμα και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
«Δέχθηκα να μιλήσω για έναν και μόνο λόγο. Θέλω να ξακαθαρίσω όσα ακούγονται για τις σχέσεις μου με τον Πανιώνιο. Είχα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του Πανιωνίου, Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος μου είπε να κλείσουμε ένα ραντεβού. Εγώ τον ρώτησα περί τίνος πρόκειται. Μου είπε να πάω στην ομάδα, κ.λπ.
»Του απάντησα ότι ούτε καν το σκέφτομαι και ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μιλήσαμε πριν τέσσερις ημέρες και το θέμα τελείωσε εκεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι συντηρούν αυτό το θέμα. Ίσως το κάνουν για λόγους διαφήμισης, δεν ξέρω τι να πω. Ενδεχόμενο συνεργασίας εμένα και του Πανιωνίου δεν υπάρχει και σας το λέω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται» δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.