Μακράς διαρκείας ήταν η συνάντηση παραγόντων του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Μπατατούδη που είχαν το Σάββατο. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν για την ομαλή απεμπλοκή του προέδρου του ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ και την παραχώρηση των μετοχών του.
Μακράς διαρκείας ήταν η συνάντηση παραγόντων του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Μπατατούδη που είχαν το Σάββατο, σχετικά με το εσωτερικό διοικητικό πρόβλημα και την επιχείρηση διαδοχής του σημερινού προέδρου της ΠΑΕ από την ηγεσία της ομάδας.
Στην συνάντηση αυτή παρέστησαν οι κ.κ. Κατσαρής, Πανελούδης, Καλύβας (όπως ήταν και στο ραντεβού με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Λιάνη νωρίτερα), Σπανδωνίδης και Μόκκας. Οι δυο πλευρές συζήτησαν και συμφώνησαν για την ομαλή απεμπλοκή του προέδρου του ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ και την παραχώρηση των μετοχών του.
Ο κ. Μπατατούδης έδειξε ευδιάθετος στην προοπτική και την ιδέα αυτή, καθώς ομολόγησε πως «θέλει να φύγει› για να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ με άλλον διοικητικό τρόπο.
Στις μέρες που ακολουθούν οι εκπρόσωποι του συλλόγου θα εργαστούν για την παρουσίαση μιάς ωριμότερης και πιο συγκεκριμένης φόρμουλας αποχώρησης του κ. Μπατατούδη και θα γίνει ένα νέο ραντεβού, μέσα στην εβδομάδα, ίσως Τετάρτη με Πέμπτη, όταν θα έχει επιστρέψει από το εξωτερικό και ο κ. Μπατατούδης για να μπει στην τελική εφαρμογή το σχέδιο που συζητήθηκε σήμερα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.