Ποινική δίωξη για τα επεισόδια στο ντέρμπι Ολυμπιακού ΑΕΚ
Τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν κατά των κ.κ.Γρανίτσα και Γιδόπουλο στη Ριζούπολη θα έχουν συνέχεια. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σ.Μπάγιας, άσκησε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση βιαιοπραγίας στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.
Ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση βιαιοπραγίας άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτήρης Μπάγιας κατά παντός υπευθύνου για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ όταν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας βιαιοπράγησαν κατά παραγόντων της ΑΕΚ.
Ο κ. Μπάγιας διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης την οποία ανέθεσε στην Ασφάλεια με την εντολή να μελετήσει τα βίντεο του αγώνα ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.
Η κατηγορία είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις που προβλέπονται στο νέο αθλητικό νόμο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.