Σε επίπεδο-ρεκόρ οι αφίξεις ξένων τουριστών στην Τουρκία το 2002
Αυξημένοι κατά 14% στα 13,2 εκατ. άτομα, επίπεδο το οποίο αποτελεί ρεκόρ, ήταν οι ξένοι τουρίστες που επισκέφτηκαν την Τουρκία κατά τη διάρκεια του 2002, σύμφωνα μετα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η Στατιστική Υπηρεσία της χώρας.
Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση του αριθμού των ξένων τουριστών που επισκέφθηκαν την Τουρκία το 2002. Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία της χώρας, συνολικά 13.248.176 ξένοι επισκέφθηκαν την γείτονα το περασμένο έτος, γεγονός που σημαίνει αύξηση κατά 14% σε σχέση με το 2001.
Ο αριθμός των ξένων που επισκέφθηκαν πέρυσι την Τουρκία αποτελεί ρεκόρ, αφού ξεπεράστηκε και το επίπεδο του 2001 που ήταν 11.619.909 ξένοι επισκέπτες.
Τέλος, σημαντική αύξηση υπήρξε και στον αριθμό των Ελλήνων που επισκέφθηκαν το 2002 την Τουρκία. Συνολικά 280.973 Ελληνες επισκέφθηκαν την γείτονα, πράγμα που ισοδυναμεί με αύξηση της τάξεως του 42,6% σε σχέση με το 2001.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας