Πρώτη εμφάνιση της McLaren MP4-19
Το νέο μονοθέσιο της McLaren πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις πίστες της Formula 1 χτες. Με τον David Coulthard στο cockpit, η MP4-19 έδειξε τις δυνατότητές της στην πίστα της Βαλένθια στην Ισπανία.
Το νέο μονοθέσιο της McLaren πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις πίστες της Formula 1 χτες. Με τον David Coulthard στο cockpit, η MP4-19 έδειξε τις δυνατότητές της στην πίστα της Βαλένθια στην Ισπανία.
Ο Σκοτσέζος οδηγός, ο οποίος πιθανότατα διανύει την τελευταία του χρονιά με τα ασημένια βέλη, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με το νέο μονοθέσιο.
Αισθάνομαι πολύ καλά πίσω από το τιμόνι της MP4-19. Δείχνει να έχει πολύ καλές προοπτικές και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα βελτίωσης σε σχέση με την MP4-17D δήλωσε ο David Coulthard.
Στην πίστα της Βαλένθια ξεκίνησαν χτες και οι δοκιμές της Williams, με τον Juan Pablo Montoya να είναι ταχύτερος από τον teammate του Ralf Schumacher και τον Marc Gene, τον οδηγό δοκιμών της ομάδας.
Δοκιμές με τρεις οδηγούς πραγματοποίησε και η Jaguar. Ο Αυστριακός Christian Klien και ο Αμερικανός Townsend Bell έκαναν τις πρώτες τους δοκιμές με την ομάδα, προσπαθώντας παράλληλα να αποδείξουν ότι μπορούν να πλαισιώσουν τον Mark Webber την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Ο Βρετανός Justin Wilson, που συμμετείχε στα τελευταία πέντε Grand Prix της χρονιάς με την Jaguar και ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους ιαγουάρους, θα βρεθεί στην πίστα για δοκιμές στο τέλος της εβδομάδας.
Στην πίστα της Βαρκελώνης ταχύτερος την πρώτη ημέρα δοκιμών ήταν ο οδηγός δοκιμών της Ferrari, Luca Badoer, με τον δεύτερο οδηγό δοκιμών της ιταλικής ομάδας, τον Felipe Massa, να ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Ο Giancarlo Fisichella με τη Sauber σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τους δύο οδηγούς της BAR, τον Takuma Sato και τον Jenson Button.
auto.in.gr
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- Λαζόπουλος: Με τόσους υπόδικους σε λίγο δεν θα λέμε κατεβαίνει το κόμμα της ΝΔ, αλλά η σπείρα της ΝΔ
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο διευθυντής του εργοστασίου – Ποιο είναι το κατηγορητήριο
- Χανταϊός: Μία Γαλλίδα το νέο κρούσμα στο κρουαζιερόπλοιο Hondius – Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός των επιβατών
- Παιδιά στη Βρετανία φορούν μούσια για να παρακάμψουν τους ελέγχους ηλικίας στα social media
- Τύμβος Καστά: Ο μεγαλύτερος ταφικός τύμβος στη Μακεδονία θα είναι επισκέψιμος από το 2028
- «Η Γαλατασαράι δίνει 35 εκατ. ευρώ για τον Καρέτσα» (pic)
- Ενάμιση κατώτατο μισθό θα πρέπει να δαπανήσει κάποιος για ενοίκιο στην Αθήνα – Το κόστος στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442