Χωρίς ταξί θα μείνει η Αθήνα από τις 3 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ
Πεντάωρη στάση εργασίας από τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης έως τις 8 το βράδυ πραγματοποιούν οι οδηγοί ταξί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία συναδέλφου τους. Οι οδηγοί ζητούν επίσης από την Πολιτεία να λάβει μέτρα για την προστασία τους.
30
Πεντάωρη στάση εργασίας από τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης έως τις 8 το βράδυ πραγματοποιούν οι οδηγοί ταξί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία συναδέλφου τους. Οι οδηγοί ζητούν επίσης από την Πολιτεία να λάβει μέτρα για την προστασία τους.
Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Τρίτης, οι οδηγοί ταξί εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την αποτρόπαια δολοφονία του 42χρονου Νίκου Γιαλοψού, στη θέση Ψάρι Ασπρόπυργου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γκέρντα Τάρο: Ο Ρόμπερτ Κάπα κι ένας έρωτας μέσα στον πόλεμο
- Ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν είναι ευχαριστημένος» με τη νέα πρόταση του Ιράν – Αλλά προτιμά να μην το ισοπεδώσει
- Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία των κατοίκων
- Ατύχημα στον Άραξο – Στο νοσοκομείο τρεις δημοσιογράφοι μετά από πτώση σκάλας σε τελετή
- Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από την ‘Λάμψη’»
- Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του: «Δεν θα μιλάω για τους διαιτητές» (pic)
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Βροχερή η φετινή Πρωτομαγιά – Ξεπέρασε τα 55 mm το ύψος βροχής στη Σέττα Εύβοιας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442