Σχετικά εύκολοι αντίπαλοι για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή στο Κύπελλο UEFA
Η Λίτεξ θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο UEFA, ενώ η Ξάνθη θα αγωνιστεί κόντρα στο μεγαθήριο τη Λάτσιο, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε την Παρασκευή. Ακόμη, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Λεισόες και ο Ηρακλής την κυπριακή Ανόρθωση.
Η βουλγαρική Λίτεξ θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο UEFA, ενώ η Ξάνθη θα αγωνιστεί κόντρα στo μεγαθήριο τη Λάτσιο, όπως προέκυψε από την κλήρωση του πρώτου γύρου που έγινε την Παρασκευή στο Μονακό. Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην την πορτογαλική Λεισόες και ο Ηρακλής την κυπριακή Ανόρθωση.
Οι πρώτοι αγώνες και των τεσσάρων ελληνικών ομάδων θα γίνουν εκτός έδρας στις 19 Σεπτμεβρίου και οι επαναληπτικοί στις 3 Οκτωβρίου.
Tα ζευγάρια για τους αγώνες της α φάσης διαμορφώθηκαν ως εξής:
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τους άνδρες σειρά παίρνουν οι γυναίκες και από 1-6 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του προκριματικού Τουρνουά World Cup Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Division 1).